Synergy/Фискални»
Софтвер»
Фискални производи со GPRS 
Фискални производи - надградба 
Фискални производи 
POS опрема 
Фискални мемории 
 
 Вашата кошничка

            Нарачка
 
Мени
  Фискални производи со GPRS
  Фискални производи - надградба
  Фискални производи
  POS опрема
  Фискални мемории
 
Контакт
Акцент Компјутери

ул. Орце Николов бр: 133 Д-3
1000 Скопје
Р. Македонија

тел.:  (02) 3133-122
факс: (02) 3290-420

e-mail:
accent@accent.mk
info@accent.mk
Секоја нарачка може да се однесува само на една физичка локација. Локацијата треба да биде претходно пријавена како подружница во ЦРМ.


Кол.ПроизводЦенаДДВЦена со ДДВ 
 
 Вкупна цена    Вкупна цена (со ДДВ)
 0,00 МКД    0,00 МКД
 
  Продолжи   
   
 Испразни  
   
  Печати   
   
 Нарачка  
 
 
Copyright © 2007 Accent Computers