Преземете контрола над Вашиот бизнис!

Повеќе од 2000 компании пораснаа со нашите софтверски решенија, дозволете тоа да Ви се случи и Вам

*Почнувајќи од 0 денари

Модерен приказ

Убав дизајн, прилагодлив на уреди со различни димензии.

Деталност

Безбедност на податоците и нивна искористеност со многубројни извештаи за сите потреби во работењето.

Лесни за употреба

Интуитивни за крајниот корисник. Го следат текот на работата.

Веб ориентирана апликација за фискално работење и фактурирање

Десктоп + Веб ориентирана апликација за фискално работење и фактурирање

Cashley е софтверска апликација за олеснување на работата со фискалните уреди и контрола на промет и артикли.


Десктоп апликација 0 ден. Дознај повеќе за Cashley
Веб базирана ERP апликација

ЕРП решение

Collab е моќно Веб ориентирано софтверско решение моделирано според Вашите потреби.


Дознај повеќе за Collab
Веб базирана препакетирана ЕРП апликација

Препакетирано ЕРП решение

CollabBox е Веб ориентирано софтверско решение за материјално и комерцијално работење.


Дознај повеќе за CollabBox
Апликација за мобилна продажба

Мобилна апликација за продажба на терен

mCollab е апликација наменета за компании кои се занимаваат со дистрибуција и продажба на терен. Нарачките од терен сега можете да ги правите од Вашиот ANDROID уред.


Дознај повеќе за mCollab
Десктоп апликација за малопродажба и угостителство

Десктоп апликација за малопродажба и угостителство

easyPOS е апликативен софтвер наменет за ресторанско работење и малопродажба.


Дознај повеќе за easyPOS
Веб ориентирана апликација за хотелско работење

Веб ориентирана апликација за хотелско работење

epHotel е софтверско решение за подобрување на хотелско работење.


Дознај повеќе за epHotel
Апликација за бензински пумпи

Апликација за бензински пумпи

Vertico е софтверско решение за бензински пумпи кое ги задоволува технолошките потреби на домашниот пазар во насока на комплетна фискализација на нафтените деривати.


Дознај повеќе за Vertico

Рекоа за нас...

Нептун-Горан Цветинов - Заменик генерален директор

"Collab користиме повеќе од една декада. Покрај непреченото функционирање, поддршка и комуникација, морам да признаам дека сум импресиониран од пристапот кон развој на системот. За тимот од Акцент не постои предизвик кој што не е решлив, напротив нивното разбирање на корисникот е од огромна помош при дизајнот на нови елементи. Иновацијата е клучен елемент за раст на секоја организација, но истата е невозможна ако немате соработници кои размислуваат исто како вас. Во Акцент можете да најдете не само провајдер, туку и партнер."

Лозар-Ана Стојменска - IT Координатор

"При крај на 2016-та година се договоривме со компанијата Акцент да преземеме интегрирана апликација за Винаријата Лозар. Од Јануари 2017-та за еден месец, апликацијата беше инсталирана, предадена во продукција и со извршена обука. Имплементацијата беше направена брзо и стручно, согласно договорените рокови и истата активно се користи. Со Акцент имаме успешна соработка и во други фирми од Групација Зегин, што најмногу може да се види од задоволните корисници на апликацијата."

Макоил-Мите Јовановски - Генерален Директор

"Задоволни од професионалноста и етичкиот кодекс на Вашата компанија. Секогаш практикувате отворена и постојана комуникација, затоа сте успешни во својата дејност."

За подетални информации одете на следниот линк!