Олеснете го работењето!

Опрема за мобилна продажба

Професионалноста е одлика на успешните

Промотивниот период започнува од 27.03.2019

Ви недостига?

Прецизност

Точен лагер во секое време.

Деталност

Извештаи за следење на материјално и финансово работење.

Безбедност

Вашите податоци се заштитени.

Која е Вашата приказна?

Веб базирана ERP апликација

Попис

Веб базирана ERP апликација

Испорака

Веб базирана ERP апликација

Мобилна продажба

Symphony N5000

Рачен компјутер Symphone N5000

Symphony N5000 е дел од првата серија PDA уреди за паметни телефони од страна на Newland. Снабден е со најмалиот 2D модул за скенирање во светот (од Newland), правејќи го уредот елегантен, компактен и лесен. Модерениот дизајн, изгледот и чувството се инспирирани од потрошувачот, но изграден е за професионална употреба. Екран Symphony N5000 со висока резолуција со 127mm видлив на дневна светлина.
Цена: 32.762,00 МКД со вклучен ДДВ
29.484,00 МКД Веб порачка Побарај профактура
Symphony N2S

Рачен компјутер Symphone N2S

Symphony N2S е дел од првата серија на паметни телефони со Android од Newland. Снабден е со најдобриот 1D / 2D мотор за скенирање на Newland, што го прави идеален за активно скенирање во текот на денот. Уредот има ергономски дизајн, кој обезбедува одлично корисничко искуство за користење, носење и скенирање. Аголот на скенирање од 25 степени ја олеснува работата и удобноста кога корисникот чита од екранот.
Цена: 36.447,00 МКД со вклучен ДДВ
32.803,00 МКД Веб порачка Побарај профактура
Рачен компјутер PT30-Omura

Рачен компјутер PT30-Omura

PT30 Omuraе повеќефункционален мобилен компјутер кој вреди за цената. Уредот работи на Microsoft Windows CE и нуди рентабилно решение со сите карактеристики што Ви се потребни за да ја зголемите секојдневната продуктивност. PT30 Omura е сертифициран од SysDev Mobile Computing (Kalipso), кој е брз и моќен мобилен апликациски генератор за Microsoft OS и Android. Дизајниран за целодневно користење секој ден, уредот обезбедува едноставна ергономија и тест од пад од 1,2 метри што гарантира дека ќе продолжи да работи и покрај неизбежните падови и чукнувања. Солидното куќиште на PT30 Omura е запечатено по IP54 стандардот за заштита од прашина и влага. Сигурен и лесен за користење, овој високофункционален мобилен компјутер нуди се што Ви треба да работите ефикасно и без грижи.
Цена: 24.108,00 МКД со вклучен ДДВ
21.698,00 МКД Веб порачка Побарај профактура
Bluetooth laser barcode scanner DBS-55

Bluetooth ласерски баркод читач DBS-55

DBS-55 е минијатурен Bluetooth ласерски баркод читач. Тој е еден од најмалите и најлесните мобилни ласерски баркод читачи во светот.
Цена: 8.490,00 МКД со вклучен ДДВ
7.641,00 МКД Веб порачка Побарај профактура
Мобилен печатач DPP-250

Мобилен печатач DPP-250

DPP-250 е еден од најмалите и најлесните мобилни печатачи во светот. DPP-250 ги нуди сите карактеристики на други популарни модели на мобилни печатачи, но сепак може лесно да се вклопи во вашиот џеб.
Цена: 9.900,00 МКД со вклучен ДДВ
8.910,00 МКД Веб порачка Побарај профактура
Мобилен печатач DPP-350

Мобилен печатач DPP-350

DPP-350 е мобилен ESC / POS термален печатач со механизам за печатење широк 76.2 mm. Може да се користи во динамични услови за работа и многуте негови вградени карактеристики овозможуваат да биде користен за голем опсег различни апликации. DPP-350 може брзо и лесно да печати текст и / или графика, во зависност од потребите на клиентот – баркодови, лого, итн.
Цена: 11.200,00 МКД со вклучен ДДВ
10.080,00 МКД Веб порачка Побарај профактура
Печатач за етикети DPP-255

Печатач за етикети DPP-255

DPP-255 Ги има сите карактеристики на DPP-450, меѓутоа е 2 инчен печатач, со значајно намалени величина и тежина. Заради механизмот за контрола на величина на хартија, може да бидат користени етикети со различна димензија. Иако е мал во димензија, овозможува автоматска детекција на позиционирање, што го прави идеален за обемни задачи за печатење. DPP-255 овозможува Bluetooth и WiFi комуникација со стандардно сериско и USB врзување.
Цена: 12.495,00 МКД со вклучен ДДВ
11.245,00 МКД Веб порачка Побарај профактура
Печатач за етикети DPP-450

Печатач за етикети DPP-450

DPP-450 е мобилен ESC/POS и за етикети термален печатач. Може да биде употребуван во динамични услови за работа и неговите мноштво вградени карактеристики овозможуваат да биде широко употребуван за различни намени. Печатачот може брзо и лесно да испечати текст и/или слика, во зависност од потребите на корисникот - баркод, лого и слично.
Цена: 19.950,00 МКД со вклучен ДДВ
17.955,00 МКД Веб порачка Побарај профактура
Читач на картички BlueLite v2

Читач на картички BlueLite v2

BlueLite е компактен читач на картички, кој го трансформира секој iOS, Android или Windows уред во терминал за плаќање, способен да процесира безбедносни плаќања преку безконтактни и smart картички.
Цена: 14.042,00 МКД со вклучен ДДВ
11.900,00 МКД Веб порачка Побарај профактура

Искористете го промотивниот период веднаш


Други понуди во кампањата

Не пропуштајте да го искористите попустот и поволните цени

За подетални информации одете на следниот линк!