Олеснете го работењето!

Прецизно, безбедно, сигурно
со бесплатниот софтвер за деловно работење

Комплетен деловен пакет за Вашиот бизнис

cashleyLogo

Промотивниот период започнува од 27.03.2019

Ви недостига?

Современо работење

Следете ги трендовите во работењето и ќе ги почуствувате придобивките веднаш.

Деталност

Безбедност на податоците и нивна искористеност со многубројни извештаи за сите потреби во работењето.

Лесна употреба

Интуитивни за крајниот корисник. Го следат текот на работата.

Која е Вашата приказна?

Мал семеен бизнис

Мал семеен бизнис

Продавницата во маалото

Продавницата во маалото

Помошникот за технички проблеми

Помошникот за технички проблеми

Пакет CashleyOnCloud Пакет CashleyOnCloud

Десктоп + Веб ориентирана апликација за фискално работење и фактурирање
1

Десктоп + Веб ориентирана апликација за фискално работење и фактурирање

Cashley е софтверска апликација за олеснување на работата со фискалните уреди и контрола на промет и артикли.


Фискална каса SY55
2

Фискална каса SY55

Електронска каса со фискална меморија и прикладна големина, наменета за користење на најразлични локации. Програмирање, регистрација и извештаи за продажба до 100.000 артикли.


CashleyPC
3

CashleyPC

Монитор со интегрирано MicroPC, кабел за поврзување со касата, тастатура и глувче.
Создаден за Cashley.


Пакет CashleyOnCloud

Сите производи заедно по цена на касата 16.992,00 МКД со пресметан 18% ДДВ
и доплата од САМО 1000МКД.

Побарај профактура

Нивното искуство...

Фирма Пеллино ДООЕЛ - главно се занимава со продажба на мало и тоа кожни чевли и кожни ташни.

"Софтверот Cashley го користиме од крајот на декември, поточно 20.12.2017 година. Многу сме задоволни од софтверот Cashley, пред се е лесен за користење и нема комплицирани чекори. Секако ја олеснува работата и тоа во поглед со лесен пристап до артиклите, периодичните извештаи како и до вработените."

Скопје ВИП Апартментс – Туризам -Издавање апартмани преку боокинг за краток и подолг престој.

"Софтверското решение Cashley го користиме од минатата година, 01.11.2018год. Софтверскиот пакет е многу едноставен за користење и многу прегледен. Ја олеснува работата во секој поглед. Мојата работа е динамична и имам потреба од брзо и едноставно куцање на фискални сметки, Cashley ми го овозможува тоа."

Алена-Текс Дооел Скопје -Oснована во август 2017 година и се занимава со продажба на текстил, односно перници, јоргани, постелнини, пижами, пешкири, долна облека и сл.

"Софтверското решениe го користиме од самиот почеток. Од софтверот Cashley сме задоволни, бидејќи ни ја олеснува работата, со тоа што ни овозможува на побрз и полесен начин внесување артикли и издавање сметки, нивно пребарување и затоа апликацијата Cashley ја препорачуваме како добро софтверско решение на секоја фирма која се занимава со продажба."

Искористете го промотивниот период веднаш


За подетални информации Cashley Software одете на следниот линк!