Synergy/Фискални»
Софтвер»
Фискални производи со GPRS 
Фискални производи - надградба 
Фискални производи 
POS опрема 
Фискални мемории 
 
 Вашата кошничка
1 x Вертико Фискале...

            Нарачка
 
Мени
  Фискални производи со GPRS
  Фискални производи - надградба
  Фискални производи
  POS опрема
  Фискални мемории
 
Контакт
Акцент Компјутери

ул. Орце Николов бр: 133 Д-3
1000 Скопје
Р. Македонија

тел.:  (02) 3133-122
факс: (02) 3290-420

e-mail:
accent@accent.mk
info@accent.mk
Секоја нарачка може да се однесува само на една физичка локација. Локацијата треба да биде претходно пријавена како подружница во ЦРМ.


Кол.ПроизводЦенаДДВЦена со ДДВ 
1 Вертико Фискален печатач Synergy PF550 за бензински пумпи 26.657,14 МКД 5,00% 27.990,00 МКД
 
 Вкупна цена    Вкупна цена (со ДДВ)
 26.657,14 МКД    27.990,00 МКД
 
  Продолжи   
   
 Испразни  
   
  Печати   
   
 Нарачка  
 
 
Copyright © 2007 Accent Computers