Synergy/Фискални»
Софтвер»
Фискални производи со GPRS 
Фискални производи - надградба 
Фискални производи 
POS опрема 
Фискални мемории 
 
 Вашата кошничка
Вашата кошничка е празна
 
Мени
  Фискални производи со GPRS
  Фискални производи - надградба
  Фискални производи
  POS опрема
  Фискални мемории
 
Контакт
Акцент Компјутери

ул. Орце Николов бр: 133 Д-3
1000 Скопје
Р. Македонија

тел.:  (02) 3133-122
факс: (02) 3290-420

e-mail:
accent@accent.mk
info@accent.mk
Секоја нарачка може да се однесува само на една физичка локација. Локацијата треба да биде претходно пријавена како подружница во ЦРМ.


Моментална локација: Категории \ ПОС Опрема,хартија,баркод,фиоки....


Synergy Digital Pole Display, 15mm

Цена: 5.990,00 МКД
 Детали  
   
 Во кошничка  


OPTICON Barcode CCD Scanner OPT 6125 Keyboard Wedge PC

Цена: 3.150,00 МКД
 Детали  
   
 Во кошничка  


TFT 8.4“ black

Цена: 6.431,25 МКД
 Детали  
   
 Во кошничка  


OPTICON Barcode Laser Scanner OPL 6845 RS232 ECR

Цена: 6.444,90 МКД
 Детали  
   
 Во кошничка  


OPTICON Barcode Laser Scanner OPL 6845black- USB

Цена: 6.444,90 МКД
 Детали  
   
 Во кошничка  


Термален ПОС принтер EP-1000

Цена: 10.550,00 МКД
 Детали  
   
 Во кошничка  


Zebex Barcode Scanner Z-3051HS/RS

Цена: 7.316,00 МКД
 Детали  
   
 Во кошничка  


Zebex Barcode Scanner Z-3051HS/USB

Цена: 6.300,00 МКД
 Детали  
   
 Во кошничка  


Дисплеј dd 501 Synergy Digital

Цена: 3.540,00 МКД
 Детали  
   
 Во кошничка  


Opticon OPC-3301I-BLK Bluetooth Barcode Scanner

Цена: 12.600,00 МКД
 Детали  
   
 Во кошничка  

 
 
Copyright © 2007 Accent Computers