Synergy/Фискални»
Софтвер»
Фискални производи со GPRS 
Фискални производи - надградба 
Фискални производи 
POS опрема 
Фискални мемории 
 
 Вашата кошничка
Вашата кошничка е празна
 
Мени
  Фискални производи со GPRS
  Фискални производи - надградба
  Фискални производи
  POS опрема
  Фискални мемории
 
Контакт
Акцент Компјутери

ул. Орце Николов бр: 133 Д-3
1000 Скопје
Р. Македонија

тел.:  (02) 3133-122
факс: (02) 3290-420

e-mail:
accent@accent.mk
info@accent.mk
Секоја нарачка може да се однесува само на една физичка локација. Локацијата треба да биде претходно пријавена како подружница во ЦРМ.


Моментална локација: Категории \ фискални апарати ГПРС \ надградени фискални апарати со ГПРС


Надградба на Фискален печатач во Synergy PF550

NPF550 e најбрзиот фискален печатач во Европа. Идеален за корисниците на постоечките компјутерски базирани POS системи.Базиран на CITIZEN електроника со две термо глави за печатење, фискалниот печатач

...
Цена: 17.110,00 МКД
 Детали  
   
 Во кошничка  


Надградба на Фискална каса SYNERGY SY55

Eлектронска каса со фискална меморија наменета и со својата големина прикладна за користење на најразлични локации :
- Мали продавници, кафетерии и ресторани
- Канцеларии - Сервисни цент

...
Цена: 16.508,20 МКД
 Детали  
   
 Во кошничка  

 
 
Copyright © 2007 Accent Computers