Мобилни принтери-старо

DPP-250

DPP-250

Мобилен ПОС принтер
RS-232C port, Mini USB 2.0 port, Bluetooth (опционално)
термална хартија, 58mm

Цена со вклучен ДДВ 5%: 9.900,00 МКД

DPP-350

DPP-350

Мобилен ПОС принтер
RS-232C port, Mini USB 2.0 port, Bluetooth (опционално), Wireless LAN 802.11b (опционално)
термална хартија, 72mm

Цена со вклучен ДДВ 5%: 11.200,00 МКД