Хардвер

Доколку Ви се битни перформансите, немате доволно простор, сакате бесшумна работа, се грижите за животната средина, сакате намалена потрошувачка на електрична енергија?
miniPC е идеалниот избор.
fanless
ssd
wifi
bluetooth

miniPC_i5

i5
CPU:Intel Core I5 4200U
RAM 8GB DDR3
HDD 128GB SSD
Intel HD 4400 ntegrated Video
4x USB 3.0, 2x USB 2.0
HDMI + VGA Video out
Wireless LAN +10/100/1000 Gigabit network
Помалку од 15 W просечна потрошувачка на ел.енергија

Цените се со вклучен 5% ДДВ:

Linux: 18.990,00 МКД

Windows 10 Professional: 23.990,00 МКД

fanless
ssd
wifi
bluetooth

miniPC_Celeron

Celeron
CPU:Intel 3755 Dual Core
RAM 8GB DDR3
HDD 128 GB SSD
Intel Integrated Video
HDMI + VGA Video out
Wireless LAN + dual Gigabit network
Помалку од 15W просечна потрошувачка на ел.енергија

Цените се со вклучен 5% ДДВ:

Linux: 13.990,00 МКД

kiosk_branded

Брендиран киоск со софтвер МојДДВ
Киоск со апликација за поврат на ДДВ за граѓаните на Република Северна Македонија.
Овозможете скенирање на фискални сметки за правото на 15 % поврат од ДДВ.

Димензии(ШхДхВ): 40 x 40 x 60 cm
Тежина: 15,6kg
Напојување: AC230 V (+/- 10%) , 50/60Hz
Мрежа: LAN
Работна температура: -10 до + 45
Монитор 15”
Тастатура 12 копчиња
Баркод скенер:

  • 2D Data Matrix
  • Минимален контраст на печатење од 25%
  • autotrigger


kiosk_branded

Основен пакет со софтвер МојДДВ
Пакет со апликација за поврат на ДДВ за граѓаните на Република Северна Македонија.
Овозможете скенирање на фискални сметки за правото на 15 % поврат од ДДВ.

Монитор 15”
Тастатура и маус
Баркод скенер:

  • 2D Data Matrix
  • Минимален контраст на печатење од 25%
  • autotriggerМонитори

Haier_15

15″ Monitor

HV-529TS
15″ LCD
1024×768 4:3
VGA Input
Цените се со вклучен 5% ДДВ:

2.490,00 МКД

Haier_15

15″ Touchscreen

HV-529TS
15″ LCD
1024×768 4:3
VGA Input+Touch
Цените се со вклучен 5% ДДВ:

4.990,00 МКД

Philips_18.5

18.5″ Philips 193V5LSB2

HD Ready LED 1366×768
D.Contrast 10.000.000:1
200 cd/m2, 5ms
VESA Mount
VGA input
Цените се со вклучен 5% ДДВ:

4.390,00 МКД

Philips_24

24″ Philips 247E6QDAD

23.6inch / 59.9cm
VGA, DVI-D, HDMI (digital, HDCP)
Audio(In/Out), Headphone out
Built in Speakers, PC audio-in
D.Contrast 10.000.000:1
VESA Mount
Цените се со вклучен 5% ДДВ:

9.550,00 МКД

Периферни уреди
genius_wireless

Тастатура + маус

Genius wireless keyboard + mouse
Slimstar 8000
Цените се со вклучен 5% ДДВ:

850,00 МКД

genius_wireless

Тастатура + маус

Genius wireless keyboard + mouse
Slimstar 8050
Цените се со вклучен 5% ДДВ:

1290,00 МКД