Пос опрема

sy250

Фиока за пари

Cash Drawer large HS-410A
W x L x H – 41 x 41 x 10 cm.
Compatible with PF500/SY50/SY500

Цена со вклучен ДДВ: 3.658,00 ден

sy250

OPTICON

Barcode Laser Scanner
OPL 6845 keyboard PC wedge

Цена со вклучен ДДВ: 7.243,00 ден

sy250

OPTICON

Barcode Laser Scanner
OPL 6845 RS232 ECR

Цена со вклучен ДДВ: 7.243,00 ден