Synergy/Фискални»
Софтвер»
Фискални производи со GPRS 
Фискални производи - надградба 
Фискални производи 
POS опрема 
Фискални мемории 
 
 Вашата кошничка
Вашата кошничка е празна
 
Мени
  Фискални производи со GPRS
  Фискални производи - надградба
  Фискални производи
  POS опрема
  Фискални мемории
 
Контакт
Акцент Компјутери

ул. Орце Николов бр: 133 Д-3
1000 Скопје
Р. Македонија

тел.:  (02) 3133-122
факс: (02) 3290-420

e-mail:
accent@accent.mk
info@accent.mk
Секоја нарачка може да се однесува само на една физичка локација. Локацијата треба да биде претходно пријавена како подружница во ЦРМ.


Моментална локација: Категории \ фискални апарати ГПРС
Пакет CashleyOnCloud со Фискална каса SYNERGY SY250

Пакет CashleyOnCloud – Три во еден

1. Десктоп + Веб ориентирана апликација за фискално работење и фактурирање
Cashley е софтверска апликација за олеснување на работата со фискалните уреди и контрола на промет и артикли.

2. Фискална каса SY250
Електронска каса со фискална меморија и прикладна големина, наменета за користење на најразлични локации. Програмирање, регистрација и извештаи за продажба до 100.000 артикли.

3. CashleyPC
Монитор со интегрирано MicroPC, кабел за поврзување со касата, тастатура и глувче.
Создаден за Cashley.
Цена: 18.098,00 МКД
 Во кошничка  

 
 
Copyright © 2007 Accent Computers