Synergy/Фискални»
Софтвер»
Фискални производи со GPRS 
Фискални производи - надградба 
Фискални производи 
POS опрема 
Фискални мемории 
 
 Вашата кошничка
Вашата кошничка е празна
 
Мени
  Фискални производи со GPRS
  Фискални производи - надградба
  Фискални производи
  POS опрема
  Фискални мемории
 
Контакт
Акцент Компјутери

ул. Орце Николов бр: 133 Д-3
1000 Скопје
Р. Македонија

тел.:  (02) 3133-122
факс: (02) 3290-420

e-mail:
accent@accent.mk
info@accent.mk
Секоја нарачка може да се однесува само на една физичка локација. Локацијата треба да биде претходно пријавена како подружница во ЦРМ.


Моментална локација: Категории \ фискални апарати ГПРС

Фискални мемории ГПРС

надградени фискални апарати со ГПРС


Фискална каса SYNERGY SY55

Eлектронска каса со фискална меморија наменета и со својата големина прикладна за користење на најразлични локации :
- Мали продавници, кафетерии и ресторани
- Канцеларии - Сервисни це

...
Цена: 16.992,00 МКД
 Детали  
   
 Во кошничка  


Фискален печатач Synergy PF550

PF550 e најбрзиот фискален печатач во Европа. Идеален за корисниците на постоечките компјутерски базирани POS системи.Базиран e на CITIZEN електроника со термо главa за печатење. Со својата брзина ги

...
Цена: 27.990,00 МКД
 Детали  
   
 Во кошничка  


Фискален печатач Synergy PF700

PF700 e најбрзиот фискален печатач во Европа. Идеален за корисниците на постоечките компјутерски базирани POS системи.Базиран e на CITIZEN електроника со термо главa за печатење. Со својата брзина ги

...
Цена: 19.939,50 МКД
 Детали  
   
 Во кошничка  


Фискална каса SYNERGY SY250

Eлектронска каса со фискална меморија наменета и со својата големина прикладна за користење на најразлични локации :
- Мали продавници, кафетерии и ресторани
- Канцеларии - Сервисни цент

...
Цена: 17.098,20 МКД
 Детали  
   
 Во кошничка  


Вертико Фискален печатач Synergy PF550 за бензински пумпи

Цена: 27.990,00 МКД
 Детали  
   
 Во кошничка  


Фискална каса SYNERGY SY47

Модерна, современа мобилна електронска каса со фискална меморија и батериско напојување, наменета и со својата големина прикладна за користење на отворени простори и за амбулантна продажба. Програмира

...
Цена: 14.915,20 МКД
 Детали  
   
 Во кошничка  


Фискален таксиметар Synergy ТА505 со прва верификација на мерило-преглед од Биро за Метрологија - Министерство за Економија

Цена: 18.024,00 МКД
 Детали  
   
 Во кошничка  


Вертико Фискален печатач Synergy PF700 за бензински пумпи

Цена: 19.939,50 МКД
 Детали  
   
 Во кошничка  

 
 
Copyright © 2007 Accent Computers