Synergy/Фискални»
Софтвер»
Фискални производи со GPRS 
Фискални производи - надградба 
Фискални производи 
POS опрема 
Фискални мемории 
 
 Вашата кошничка
Вашата кошничка е празна
 
Мени
  Фискални производи со GPRS
  Фискални производи - надградба
  Фискални производи
  POS опрема
  Фискални мемории
 
Контакт
Акцент Компјутери

ул. Орце Николов бр: 133 Д-3
1000 Скопје
Р. Македонија

тел.:  (02) 3133-122
факс: (02) 3290-420

e-mail:
accent@accent.mk
info@accent.mk
Секоја нарачка може да се однесува само на една физичка локација. Локацијата треба да биде претходно пријавена како подружница во ЦРМ.


Моментална локација: Категории \ фискални апарати ГПРС
Фискален печатач Synergy PF700

PF700 e најбрзиот фискален печатач во Европа. Идеален за корисниците на постоечките компјутерски базирани POS системи.Базиран e на CITIZEN електроника со термо главa за печатење. Со својата брзина ги надминува своите конкуренти за најмалку 50%. Идеален за објекти каде се печати многу и каде брзината и доверливоста на опремата е од примарно значење.
Цена: 19.939,50 МКД
 Во кошничка  

 
 
Copyright © 2007 Accent Computers