Фискални производи

Карактеристики за сите фискални каси

3 Модови на работа

 • фискален принтер
 • мобилна каса
 • фиксна каса
sdcardpng
електронска контролна лента
gprspng
gprs модем
lock
крипто модул
car_adapter
car adapter *опција 9V/12V/24V
bluetoothpng
bluetooth *опција

0
артикли
0x
баркод за секој артикл
0
групи артикли
0
оператори

Гаранцијата на фискалните апарати е 12 месеци и започнува од денот на фискализацијата. Гаранцијата на адаптерот и батериите е 6 месеци. По истекот на гаранциски рок треба да се одбере еден од пакетите за подршка и да се обнови поддршката за фискалниот апарат.

 • Работа без електрично напојување
 • Водење на материјално книговодство, лагер листа, порамнување на лагер, излезни количини
 • Пребарување на артикли во програмирање по БАР КОД
 • 30 касиери, 4 администратори, 2 програмери
 • Пребарување на артикл во продажба
 • Финансиска состојба-брза проверка
 • Индикатор за датум и час
 • Индикатор за батерија во мод на мобилна каса
 • Продажба по баркод без баркод читач
 • Дневни и периодични извештаи
 • Позиционирање и пребарување на артикл пред продажба
 • Дополнителни извештаи:Оператори, штандови, артикли, групи, каса, проширен КФИ

stamp_new
Фискална каса SYNERGY SY47

SY47

Модерна, современа мобилна електронска каса со фискална меморија и батериско напојување, наменета и со својата големина прикладна за користење на отворени простори и за амбулантна продажба. Програмирање и продажба на 100.000 артикли.

Фискални производи SYNERGY

Цена: 15.800,00 МКД + 18% ДДВ

promo_price 12.640,00 МКД + 18% ДДВ

Погледни карактеристики

Фискална каса SYNERGY SY250

SY250

Компактна електронска каса со фискална меморија, наменета за користење на најразлични локации. Програмирање, регистрација и извештаи за продажба до 100.000 артикли.

Фискални производи SYNERGY

Цена: 14.490,00 МКД + 18% ДДВ

Погледни карактеристики


Фискална каса SYNERGY SY55

SY55

Електронска каса со фискална меморија и прикладна големина, наменета за користење на најразлични локации. Програмирање, регистрација и извештаи за продажба до 100.000 артикли.

Фискални производи SYNERGY

Цена: 14.400,00 МКД + 18% ДДВ

Погледни карактеристики

Фискална каса SYNERGY SY46

SY46

Модерна, современа мобилна електронска каса со фискална меморија и батериско напојување, наменета и со својата големина прикладна за користење на отворени простори и за амбулантна продажба. Програмирање и продажба на 100.000 артикли.

Фискални производи SYNERGY

Цена: 15.490,00 МКД + 18% ДДВ

Погледни карактеристики

Карактеристики за сите фискални принтери

sdcardpng
електронска контролна лента
gprspng
gprs модем
lock
крипто модул
bluetoothpng
bluetooth *опција


Фискален принтер SYNERGY PF550

PF550

Базиран на еден од најробусните печатари Citizen CBM-262, Synergy PF550 е директна надградба на најуспешниот и најпродаваниот фискален печатар Synergy PF500.

Фискални производи SYNERGY

Цена: 26.657,00 МКД + 5% ДДВ


Со Synergy PF550 знаете што добивате, практично неуништив печатар, докажан во издржливоста повеќе од 12 години. Synergy PF550 е компатибилен со Synergy PF500, со што немате потреба од никакви измени во софтверскиот пакет кој го користите.

Погледни карактеристики


Фискален принтер SYNERGY PF700

PF700

Прв фискален принтер кој со вграден мрежен порт, USB приклучок и Сериски приклучок. Посебен приклучок за фиока за пари, вградена тастатура за полесно вадење на фискални извешта. Финансиска состојба.

Фискални производи SYNERGY

Цена: 18.990,00 МКД + 5% ДДВ

Погледни карактеристики

stamp_new
Фискален таксиметар SYNERGY

Таксиметар

Synergy TA505 е нашиот производ за такси возила. Со елегантен дизајн, мали димензии лесно се вклопува во ентериерот на било кое возило. Електронскиот таксиметар TA505 комплетно ги задоволува законските прописи за сите оние кои вршат превоз на патници.

Фискални производи SYNERGY


Цена: 16.000,00 МКД + 18% ДДВ

promo_price 12.800,00 МКД + 18% ДДВ