epHotel

софтвер за хотелиерско работење

Хотел менаџмент софтверско решение за подобрување на хотелиерското работење.

Почуствувајте ја удобноста во работењето.

Проактивното работење на терен, секојдневната комуникација со компаниите, како и долгогодишното искуство како лидери на пазарот за софтверски решенија од областа на ресторанското работење, доведе до идеја да направиме софтвер за хотелиерско работење EASYPOS HOTEL MANAGEMENT.

Искуството собрано во делот на угостителското работење, ни овозможи солидна основа и мотивација да изработиме алатка која ќе го подобри работењето на хотелските работници, со што го заокружуваме делот во угостителското работење.

epHotel

Посветете го Вашето време и внимание на потребите на гостите.

подобра прегледност
полесна организација во работењето,
скратено време за пребарување, правење резервации, креирање документи, …
сето тоа вклопено во модерен дизајн.


Модерен и функционален интерфејс

epHotelPrntScrn

Лесно достапен календар за резервации.
Информации за одржување на собата.
Корекција на веќе креирана резервација.
Експорт на податоци во повеќе облициПанели


Панел за брз преглед на очекуваните пријави и одјави во тековниот ден.


Панел за брз преглед на сервисните статуси на собата.


Панел за известување. Мал гест, големо значење.

Создадете пријатна релација со Вашите гости, нека Вашиот хотел е нивниот втор дом.


Мени лесно за навигација

 • Можност за креирање на соби и типови соби.
 • Групирање на соби.
 • Дефинирање атрибути за соби (клима, радио, телевизор, балкон, поглед на езеро..).
 • Модал за минибар по соби.


 • Креирање, менување, активирање, деактивирање пансионски услуги.
 • Повеќе атрибути по цена (појадок, ручек).
 • Ценовник по соби или по групи на соби.
 • Опција за период на важност на ценовник.
 • Пресметка на цени во различни валути.
 • Ценовници по држави.


 • Додавањето на нови валути и курсна листа (можност за импортирање).
 • Корекција на валутите.


Модули

Коминтенти

Основни податоци
Податоци од лична карта/пасош
Виза (странски државјани)

Туристичка такса

Поставување такса
Параметрирани валути
Дефинирање групи ослободени лица

Карта за регистрација

Печатење и потпишување при пријава
Печатење на различни јазици
Податоци кои ги обрзуваат гостинот и хотелот

Резервации

Единечни

Лесно достапен календар за резервации за самата соба, или информации за одржување на собата.
Корекција на коминтент во креирана резервација.
Повеќе интерактивни начини за креирање на резервација
Лесно препознатливи статуси на соба (непријавена, пријавена, одјавена, откажана)

Групни

Единични резервации групирани на име на еден коминтент погодни за туристички агенци.
Лесна препознатливост на поединечни резервации со боја по избор.
Исти или различни датуми на најава и одјава за поедниечни резервации.
Групна профактура/фактураДокументи


Профактура

За непријавени резервации.


Фактура ПОС

За платени профактури.


Сметки

Креирање сметки од пријавени резервации.Извештаи

Извештај за резервации

Извештаи за резервации по повеќе параметри, резултати за пријавени, платени, резервации кои се за одјава и др.

Извештај за групни резервации

По параметри за датум, корисник, статус, број на резервација. Листа од коминтент, број на резервација, период на престој, дали е платена.

Извештај за соби

Период на зафатена, слободна соба, спрат, капацитет, тип на соба.

Книги за гости (домашни и странски)

Општи податоци, датум на сместување, датум на заминување итн.

Картотека за гости

Општи податоци за гостите, престој, услуги, тип на соба итн.

Извештај за пансиони

Вид на аранжман (појадок,ручек,вечера), броја на гости, број на соба, број на резервација и др.

Приходи

Графички приказ на статистика за приход по години, по соби.

Гости

Графички приказ на статистика за гости, по години, по држави.Одржување

Беспрекорен ред и организираност со следење на постојаните задачи за оддржување на собата. Се на свое место.

датум на закажано одржување на собата
датум на последено одржување на собата
задолжен вработен за нејзиното одржување
дополнителна забелешка


Побарајте помош за вистинското решение за Вашето работење

Доколку имате прашање за постоечките функционалности или потреба од нови, тимот на Акцент Ви стои на располагање.

Нашата цел е Клиентот СЕКОГАШ да биде задоволен!

Бројот на клиенти секојдневно расте, а со тоа и нашиот ТИМ.

Квалитетот на нашите софтверски решенија ни дава за право да се истакнеме со голем број задоволни клиенти.

: +389 2 3 133122 лок: 854 или 855
: salesteam@accent.com.mk

Вашето име (задолжително)

Вашиот Email (задолжително)

Тема

Порака