implementator_software

Потребни квалификации:

Задолжително:

  • познавање на Microsoft Office
  • возачка дозвола Б категорија

Пожелно:

  • завршен Економски факултет
  • искуство во работа со клиенти
  • познавање на англиски јазик
  • познавања од областа за деловно работење

Личен профил:

  • Способност за превземање на иницијатива
  • Одговорен и енергичен пристап на работата
  • Подготвеност за континуирано подобрување и усовршување

Ве молиме испратете го Вашето CV со пополнување на формата, со назнака за која позиција аплицирате.

Рок за пријавување: 17.03.2019


Сподели Share

-->