Вработување

Од создавањето на Акцент во 1995 год., Акцент воспостави соработка со голем број на компании. Со развојот на многуте софтверски апликации за малопродажба, мобилна продажба, ЕРП решенија, станавме сигурен и докажан партнер за софтверски решенија. Доказ за тоа е бројката од над 2000 корисници на нашиот софтвер, ширум Македонија.
Во Акцент секогаш е предизвик да се направи подобро, побрзо, посовремено решение кое ќе служи за задоволување на актуелните потреби на пазарот. Создавањето на квалитетни производи се заснова на искусни вработени кои работат на решението. Секој има прилика и е поттикнат да придонесе со предложување и споделување на идеи и мислења, предлози за подобрување на постоечките решенија и развој на нови.
Внатрешната комуникација меѓу вработените е нешто на коешто постојано се работи. Создавање на добри релации е носечкиот столб за подобро разбирање на задачите кои претстојат пред вработените. Со тоа компанијата го зацврстува и го гради своето реноме преку единствено и здружено настапување пред проблематиката со која се соочуваме.
Карактеристиките на нашиот софтвер се карактеристики и на вработените. Ние сме:
Брзи, енергични, динамични
Постојани
Сигурни
Модерни
Прилагодливи
Дали Вие себеси се гледате како енергично засилување на нашиот успешен и докажан тим?

Завршени огласи

Share
Администратори за продажба на фискални апарати
Share

Програмери/Развој на софтвер
Share

Практиканти за развој на софтвер
Share

Сениор администратори за продажба на софтвер
Share

Систем администратори
Share
Програмери – развој на софтвер

Активни огласи

Нема.

Форма за аплицирање

Вашето Име (задолжително)

Вашиот Email (задолжително)

Наслов

Позиција (задолжително)

Порака (задолжително)

Дозволени се doc, docx и pdf документи