programeri

Потребни квалификации:

Потребни познавања: Java, Java Servlet, JavaScript
Основни познавања: HTML5/CSS3, MySQL, jQuery
Пожелно: завршено соодветно високо образование и искуство со програмирање на ERP апликации
Бонус: Jasper, Swing, Bootstrap, Java Spring, Hibernate,Android SDK, C# WinCE, Python, Qt.

Личен профил:

  • Способност за превземање на иницијатива
  • Одговорен и енергичен пристап на работата
  • Подготвеност за континуирано подобрување и усовршување

Ве молиме испратете го Вашето CV со пополнување на формата, со назнака за која позиција аплицирате.

Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови ќе бидат повикани на тестирање.

Рок за пријавување: 17.03.2019


Сподели Share

-->