administrator_software

Потребни квалификации:

Задолжително:

  • познавање на Microsoft Office
  • возачка дозвола Б категорија

Пожелно:

  • работно искуство во продажба минимум 1 година
  • познавање на англиски јазик

Личен профил:

  • Способност за превземање на иницијатива
  • Одговорен и енергичен пристап на работата
  • Подготвеност за континуирано подобрување и усовршување

Ве молиме испратете го Вашето CV со пополнување на формата, со назнака за која позиција аплицирате.

Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови ќе бидат повикани на тестирање.

Рок за пријавување: 17.03.2019


Сподели Share

-->