seniorSoftwareAdministrator

Акцент има потреба од сениор администратори за продажба на софтвер:

Во потрага сме по кандидати кои се одговорни, посветени на работата, спремни за нови предизвици и лесно прилагодливи. Доколку сакате да бидете дел од професионалниот тим на Акцент и ги исполнувaте следниве услови, испратeте ни го Вашето CV.

Потребни квалификации:

  • Задолжително: познавање на Microsoft Office, возачка дозвола Б категорија; искуство во продажба на софтвер минимум три години;
  • Пожелно: завршен Економски факултет, познавање на англиски јазик;
  • Сериозност, потрага по константно подобрување и желба за учење.
Ве молиме испратете го Вашето CV со пополнување на формата, со назнака за која позиција аплицирате.
Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови ќе бидат повикани на тестирање.

Рок за пријавување: 20.06.2021


Сподели Share