praktikantRazvoj

Акцент има потреба од практиканти за развој на софтвер во Скопје и Струмица:

Во потрага сме по кандидати кои се одговорни, посветени на работата, спремни за нови предизвици и лесно прилагодливи. Доколку сакате да бидете дел од професионалниот тим на Акцент и ги исполнувaте следниве услови, испратeте ни го Вашето CV.

Потребни квалификации:

  • Пожелни познавања (дел од наведените): Java, Java Servlet, Java Spring Boot, JavaScript, MySQL, HTML5/CSS3;
  • Сериозност, потрага по константно подобрување и желба за учење.
Ве молиме испратете го Вашето CV со пополнување на формата, со назнака за која позиција аплицирате.
Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови ќе бидат повикани на тестирање.

Рок за пријавување: 20.06.2021


Сподели Share