administratoriFiskalni

Акцент има потреба од администратори за продажба на фискални апарати:

Во потрага сме по кандидати кои се одговорни, посветени на работата, спремни за нови предизвици и лесно прилагодливи. Доколку сакате да бидете дел од професионалниот тим на Акцент и ги исполнувaте следниве услови, испратeте ни го Вашето CV.

Потребни квалификации:

  • Задолжително: познавање на Microsoft Office, возачка дозвола Б категорија;
  • Пожелно: познавање на англиски јазик;
  • Сериозност, потрага по константно подобрување и желба за учење.
Ве молиме испратете го Вашето CV со пополнување на формата, со назнака за која позиција аплицирате.
Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови ќе бидат повикани на тестирање.

Рок за пријавување: 20.06.2021


Сподели Share