software development

Акцент има потреба од програмери во Скопје и Струмица:

Во потрага сме по кандидати кои се одговорни, посветени на работата, спремни за нови предизвици и лесно прилагодливи. Доколку сакате да бидете дел од професионалниот тим на Акцент и ги исполнувaте следниве услови, испратeте ни го Вашето CV.

Потребни квалификации:

  • Потребни основни познавања (дел од наведените): Java, Java Servlet, Java Spring Boot, JavaScript; HTML5/CSS3, MySQL, Bootstrap, jQuery;
  • Пожелно завршено соодветно високо образование и искуство со програмирање на ERP апликации;
  • Сериозност, потрага по константно подобрување и желба за учење;
  • Бонус: Jasper, Swing, Hibernate, Android SDK, Python.
Ве молиме испратете го Вашето CV со пополнување на формата, со назнака за која позиција аплицирате.
Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови ќе бидат повикани на тестирање.

Рок за пријавување: 20.06.2021


Сподели Share