software development

Акцент Дооел има потреба од програмери во Струмица:

Во потрага сме по кандидати кои се одговорни, посветени на работата, спремни за нови предизвици и лесно прилагодливи. Доколку сакате да бидете дел од професионалниот тим на Акцент Дооел во Струмица и ги исполнувaте следниве услови, испратeте ни го Вашето CV.

Потребни квалификации:

  • Потребни познавања: Java EE, Java Servlet, Java Spring Boot, JavaScript;
  • Основни познавања HTML5/CSS3, MySQL, Bootstrap, jQuery;
  • Пожелно завршено соодветно високо образование и искуство со програмирање на ERP апликации;
  • Сериозност, потрага по константно подобрување и желба за учење;
  • Бонус: Jasper, Swing, Hibernate, Android SDK, Python, Vue.js, Oracle, PostgreSQL.
Ве молиме испратете е-маил со Вашето CV на contact@accent.mk со назнака за која позиција аплицирате.
Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови ќе бидат повикани на тестирање.

Рок за пријавување: 25.05.2022


Сподели Share