serviser

Акцент има потреба од сервисери за техничка поддршка за фискални апарати

Во потрага сме по кандидати кои се одговорни, посветени на работата, спремни за нови предизвици и лесно прилагодливи. Доколку сакате да бидете дел од професионалниот тим на Акцент и ги исполнувaте следниве услови, испратeте ни го Вашето CV.

Потребни квалификации:

  • Возачка дозвола Б категорија;
  • Средна стручна спрема (пожелно техничко образование);
  • Основно познавање на канцелариски апликации: Microsoft Office/Libreoffice;
  • Грижливост во опслужување на корисници и самокритичност во исполнување на дадени задачи;
  • Сериозност, потрага по константно подобрување и желба за учење;
  • Основно познавање на електроника и електронски компоненти или сервисирање на компјутери или други електрични и електронски апарати ке се смета за предност.
Ве молиме испратете е-маил со Вашето CV на contact@accent.mk со назнака за која позиција аплицирате.
Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови ќе бидат повикани на тестирање.
Почетната плата ќе биде соодветна на завршеното образование, досегашното работно искуство и завршените обуки.

Рок за пријавување: 12.02.2023


Сподели Share