oglas_20240314

Имаме потреба од Junior Java програмери, практиканти и medior програмери, во Скопје и Струмица.

Доколку сте спремни да ја започнете Вашата кариера и ги исполнувате долунаведените услови, испратете го Вашето CV.

Потребни квалификации:

  • Основни познавања: Java, JavaScript, MySQL, HTML5/CSS3;
  • Пожелно завршено соодветно високо образование и искуство со програмирање на ERP апликации;
  • Сериозност, потрага по константно подобрување и желба за учење;
  • Бонус: Jasper, Swing, Hibernate, Android SDK, Python, Java Servlet, Java Spring Boot, Bootstrap, jQuery.
Ве молиме испратете е-маил со Вашето CV на contact@accent.mk или преку формата,со назнака за која позиција аплицирате.
Напомена: Ќе бидат контактирани само оние кои ги исполнуваат наведените критериуми.

Рок за пријавување: 21.03.2024


Сподели Share