Акцент

Акцент како високо технолошка компанија секогаш се труди да биде чекор пред времето кое доаѓа, па така како подршка на своето работење секогаш ги користи најновите технологии.

Како доказ се низата компании кои го довериле нивното работење на нашиот искусен тим и производите кои ги креираме било од апликациска или системска природа.

Главни дејности


Hardware и Сервисни услуги

Изработува хардверски решенија,мрежни инсталации, сервис на лице место.


Развој на софтвер

Изработува софтверски решенија за различните потреби на клиентите.


ПОС системи

Изработува комплетни интегрирани решенија за малопродажба.


Автоматизација на бензиски пумпи

Софтверско решение за автоматизација на бензиски пумпи

Визија и Мисија

Да ги развиваме најдобрите и најквалитетни компјутерски решенија кои ќе служат на различните потреби на корисниците во Македонија.

МИСИЈА

Нашата мисија е едноставна: Да ги развиваме најдобрите и најквалитетни компјутерски решенија кои ќе служат на различните потреби на корисниците во Македонија. Како една од водечките ИТ компании на локалниот пазар, нашата бизнис политика подржаната со квалитет, сервис и добра вредност на решенијата мора да го одржат АКЦЕНТ во врвот на водечките компании во Македонија. Од самото формирање стратегијата на Акцент беше да се поврзе со водечките компании во IT индустријата.

ВИЗИЈА

Континуираниот раст на компанијата е наша обрска. Oд формирањето па до сега компанијата расте со зголемување на прометот на годишно ниво од 20-30% секоја година. Фокусот мора да биде насочен кон одржување стапка на раст на компанијата преку воведување на нови услуги и решенија, како и проширување на други пазари.


Сертификати

Професионалноста во работeњето и посветеноста на Раководството на АКЦЕНТ Дооел се декларира преку постојана грижа за едукација на вработените. Со тоа се обезбедува постојана конкурентност и ликвидност, а на вработените во компанијата подобар социјален статус.

Вработување

Во моментов нема отворени позиции за вработување. Ако сте заинтересирани за вработување, контактирајте не преку формата на сајтот, и Вашите податоци ќе бидат зачувани во нашата база за понатамошно разгледување.