Мобилни фискални уреди

stamp_new
Фискална каса SYNERGY SY47

SY47

Модерна, современа мобилна електронска каса со фискална меморија и батериско напојување, наменета и со својата големина прикладна за користење на отворени простори и за амбулантна продажба. Програмирање и продажба на 100.000 артикли.

Фискални производи SYNERGY

Цена: 15.800,00 МКД + 18% ДДВ

promo_price 12.640,00 МКД + 18% ДДВ

Погледни карактеристики


Фискална каса SYNERGY SY46

SY46

Модерна, современа мобилна електронска каса со фискална меморија и батериско напојување, наменета и со својата големина прикладна за користење на отворени простори и за амбулантна продажба. Програмирање и продажба на 100.000 артикли.

Фискални производи SYNERGY

Цена: 15.490,00 МКД + 18% ДДВ

Погледни карактеристики