Олеснете го работењето!

За поголема прецизност, брзина и безбедност

Баркод читачи, мобилни печатачи, фиоки за пари...

Промотивниот период започнува од 27.03.2019

Ви недостига?

Брзина

Без редици на каса.

Уредност

Прегледност на прометот во готово.

Прецизност

Намалена можност за грешка.

Која е Вашата приказна?

Промет во готово

Промет во готово

Многу артикли

Многу артикли

ХОРЕКА

ХОРЕКА

Akame

Akame 2D баркод читач

 • FR4060
 • 1D и 2D баркодови
 • IP50-запечатен и отпорен на пад (1.2m)


Цена: 12.880,00 МКД со вклучен ДДВ
10.304,00 Веб порачка Побарај профактура
Opticon Баркод читач

Opticon Баркод читач

 • Bluetooth ласерски баркод читач,
 • OPC-3301i


Цена: 12.600,00 МКД со вклучен ДДВ
11.340,00 МКД Веб порачка Побарај профактура
Баркод читач

USB Баркод читач

 • Ласерски баркод читач,
 • OPL 6845,
 • USB


Цена: 6.445,00 МКД со вклучен ДДВ
5.800,00 МКД Веб порачка Побарај профактура
Печатач Bixolon

Печатач Bixolon

 • ПОС Печатач,
 • USB,
 • Сечење хартија


Цена: 7.990,00 МКД со вклучен ДДВ
7.191,00 МКД Веб порачка Побарај профактура
Фиока за пари

Фиока за пари

 • HS-410A
 • Ш х Д х В – 410 x 410 x 100 mm
 • Компатибилна со PF550/PF700/SY55/SY250

Цена: 3.658,00 МКД со вклучен ДДВ
3.293,00 МКД Веб порачка Побарај профактура
Фиока за пари

Фиока за пари

 • HS-170
 • Ш х Д х В – 460 x 170 x 100 mm
 • Компатибилна со PF550/PF700/SY55/SY250

Цена: 3.658,00 МКД со вклучен ДДВ
3.293,00 МКД Веб порачка Побарај профактура
Монитор

ПОС Монитор 8.4"

 • TFT LCD Display
 • максимална резолуција: SVGA 800x600
 • 262K бои
 • контраст 300:1
 • приклучок RGB Analog DSUB 15Pin
 • димензии 370 x 355 x 190mm

Цена: 6.300,00 МКД со вклучен ДДВ
5.670,00 МКД Веб порачка Побарај профактура
Тастатура за брз внес

Тастатура за брз внес

 • ПОС тастатура за брз внес
 • Тастери: 50 тастери за брз внес, со двојна функција
 • Поврзување: RJ11
 • Димензии: 215 x 115 x 40 mm

Цена: 3.422,00 МКД со вклучен ДДВ
2.738,00 МКД Веб порачка Побарај профактура
RS USB адаптер

Адаптер

RS USB адаптер (Accent) Адаптер за поврзување на фискален уред со компјутер или лаптоп на УСБ приклучок


Цена: 590,00 МКД со вклучен ДДВ
531,00 МКД Веб порачка Побарај профактура

Искористете го промотивниот период веднаш


Други понуди во кампањата

Не пропуштајте да го искористите попустот и поволните цени

За подетални информации одете на следниот линк!